Novinky
21.09.2020
!!!POZOR!!! CENY SERVISU IPHONU OPĚT PADAJÍ!!!
Od dnešního dne jsou ceny servisu na úplném minimu. Využijte této nabídky a přijďte si opravit své zařízení k nám do prodejny Expresservisapple, na ul... číst celé
17.04.2020
!!!POZOR!! OPĚT OTEVŘENO V NORMÁLNÍ OTEVÍRACÍ DOBU
Dovolujeme si upozornit, že prodejna Expresservisapple opět funguje dle normální otevírací doby, tj. od 8:30 - 18:00 hod. Budeme se na vás těšit s nab... číst celé
15.03.2020
!!!POZOR!!! OTEVŘENÍ PRODEJNY VÝJIMKA Z ROZHODNUTÍ VLÁDY
Dovolujeme si vás informovat, že díky výjimky vyhlášení karantény pro celou ČR ze strany vlády, je opětovné otevření naší kamenné prodejny Expresservi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Servis iPhone / iPad / MacBook

Servis iPhone

Servis iPad

Servis MacBook

Kamenná prodejna

tel. +420 777 041 184

Kosmova 4, Brno

Otevírací doba

    • Pondělí: 8:30 - 18:00
    • Úterý: 8:30 - 18:00
    • Středa: 8:30 - 18:00
    • Čtvrtek: 8:30 - 18:00
    • Pátek: 8:30 - 18:00
    • Sobota/Neděle: ZAVŘENO (otevřeno po domluvě)

jsme nejen servis pro váš iPhone

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz