Novinky
21.09.2020
!!!POZOR!!! CENY SERVISU IPHONU OPĚT PADAJÍ!!!
Od dnešního dne jsou ceny servisu na úplném minimu. Využijte této nabídky a přijďte si opravit své zařízení k nám do prodejny Expresservisapple, na ul... číst celé
17.04.2020
!!!POZOR!! OPĚT OTEVŘENO V NORMÁLNÍ OTEVÍRACÍ DOBU
Dovolujeme si upozornit, že prodejna Expresservisapple opět funguje dle normální otevírací doby, tj. od 8:30 - 18:00 hod. Budeme se na vás těšit s nab... číst celé
15.03.2020
!!!POZOR!!! OTEVŘENÍ PRODEJNY VÝJIMKA Z ROZHODNUTÍ VLÁDY
Dovolujeme si vás informovat, že díky výjimky vyhlášení karantény pro celou ČR ze strany vlády, je opětovné otevření naší kamenné prodejny Expresservi... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Servis iPhone / iPad / MacBook

Servis iPhone

Servis iPad

Servis MacBook

Kamenná prodejna

tel. +420 777 041 184

Kosmova 4, Brno

Otevírací doba

    • Pondělí: 8:30 - 18:00
    • Úterý: 8:30 - 18:00
    • Středa: 8:30 - 18:00
    • Čtvrtek: 8:30 - 18:00
    • Pátek: 8:30 - 18:00
    • Sobota/Neděle: ZAVŘENO (otevřeno po domluvě)

jsme nejen servis pro váš iPhone

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz